неділя, 22 березня 2020 р.

Розклад уроків для ІІ курсу (ІІ тиждень карантину)

Шановні учні ІІ курсу ДНЗ "Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу"!
В умовах карантину ми продовжуємо навчання дистанційно. Для вашої зручності я веду свій блог, де розміщую уроки з української мови та літератури, цікаві посилання та багато корисних матеріалів.
Я Вас інформую через Вайбер, коли і які уроки треба пропрацювати. Також для того, щоб Ви бачили картину в цілому, додаю наш тижневий графік роботи (другий тиждень карантину).
Орієнтуйтеся на нього.
Натиснувши на посилання "Урок тут", ви автоматично перейдете на сторінки уроку та зможете працювати, використовуючи усі можливості документу.


Викладач: Матвієвська Наталія Михайлівна                                      Предмет: українська мова
№ з/п
Група
Тема уроку
примітка
1
АК-24
Паралельні закінчення іменників чоловічого роду давального відмінка, іменників знахідного відмінка; місцевого відмінка однини і множини. Урок тут!
№ уроку 29
(24.03)
2
АК-25
Паралельні закінчення іменників чоловічого роду давального відмінка, іменників знахідного відмінка; місцевого відмінка однини і множини.Урок тут!
№ уроку 29 (23.03)
3
АКП-26
Паралельні закінчення іменників чоловічого роду давального відмінка, іменників знахідного відмінка; місцевого відмінка однини і множини.Урок тут!
№ уроку 26 (24.03)
4
АКОФ-27
Закінчення іменників ІІІ відміни в орудному відмінку. Словозміна іменників ІV відміни. Урок тут!
№ уроку 30 (26.03)








Викладач: Матвієвська Наталія Михайлівна                                      Предмет: українська література
№ з/п
Група
Тема уроку
примітка
1
АК-24
«Київські неокласики». Максим Рильський. Група «київських неокласиків». Різногранний творчий шлях М.Рильського. Філософічність, афористичність його лірики. Захоплення красою та величчю світу («Солодкий світ!..»)
ТЛ: філософічність. Урок тут!
№ уроку 32 (25.03)
2
АК-25
Урок літератури рідного краю №1. Поети рідного краю. Урок тут!
№ уроку 31 (24.03)
3
АКП-26
Євген Плужник – один із провідних поетів «розстріляного відродження». Урівноваженість душевного стану героя, мить і вічність у чуттєвому вираженні. «Вчись у природі творчого спокою», «Ніч… а човен – як срібний птах!»
ТЛ: поглиблення поняття про ліричного героя Урок тут!
№ уроку 31
(26.03)
4
АКОФ-27
Вступ. «Розстріляне відродження». Суспільно-історичні умови розвитку української літератури ХХ ст., основні стильові напрями.
ТЛ: «розстріляне відродження». Урок тут!
№ уроку 26 (26.03)





ТЛ – теорія літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар