понеділок, 27 квітня 2020 р.

Влад Тан-Чун – харизматичний мрійник!


Влад Тан-Чун – харизматичний мрійник!
 «Навіть із мрії можна зварити варення, якщо додати фруктів та цукру!» - ось такий цікавий афоризм польського поета, філософа і сатирика Станіслава Леца став одним із улюблених у кухаря за покликанням учня ІІ курсу групи АК-24 ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» Владислава Тан-Чуна. сайт закладуми у Фейсбук)
Яке дивне висловлювання.
«Чому дивне? Насправді дуже філософське та життєве. На мою думку, воно означає, що будь-яка мрія може бути втілена в життя, якщо зрозуміти, що ти бажаєш, додати чіткий план, прикласти максимум зусиль для його здійснення, а ще багато вчитися та самовдосконалюватися, щоб бути достойним того, про що мрієш» - щиро посміхається мій співрозмовник.
Влад Тан-Чун із невеличкого районного містечка історичного значення. Путивль – місто-легенда, саме тут плакала Ярославна «на валу, на брамі», звідси розпочалася славна та побідоносна путь ватажка партизанів Сидора Ковпака до Карпат, тут протікає прекрасна річка Сейм, а ще радують душі православних вірян святі місця: монастирі та церкви.
І саме з Путивля прибув до нас на навчання цей щирий та компанійський хлопець - Влад Тан-Чун. Ще з дитячого садочка він мріяв стати справжнім кухарем. Професія кликала, тому обрав той заклад, що дає найширші перспективи у майбутньому. Заклад успішних фахівців ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» - ось вибір цього талановитого, пунктуального, сумлінного і творчого учня.
Влад навчається на кухаря-кондитера. Хлопець переконує:
«Обрав навчання саме тут, бо знав, що  це гарний заклад, який може надати необхідні знання та уміння для оволодіння цією чудовою професією.»
Виробниче навчання 
І не розчарувався, адже у навчальному закладі Владу подобається геть усе:
ü згуртована та відповідальна група, яку хлопець вважає найкращою;
ü дуже доброзичливі вчителі, що завжди раді допомогти у будь-якій складній ситуації;
ü цікаве дозвілля та позаурочні виховні заходи, адже Влад неодноразово був ведучим на концертах;
ü майстер виробничого навчання та класний керівник групи, що мають великий вплив на формування колективу та особистість хлопця;
ü усі предмети -  дуже цікаві та пізнавальні, особливо Технологія приготування їжі та Іноземна мова;
Влад переконаний, що саме знання та вміння із цих дисциплін допоможуть у майбутньому реалізувати його мрію стати шеф-кухарем та працювати в елітному ресторані.
  «Якщо людина впевнено рухається у напрямку до своєї мрії і прагне жити таким життям, яким вона собі уявила, то успіх прийде до неї в самий звичайний час і зовсім несподівано» - переконує американський письменник і філософ Генрі Торо, і Влад Тан-Чун погоджується із цією думкою на 100 відсотків.

«Проте, на жаль, не завжди все так легко дається, як хотілось би, - зазначає хлопець і пояснює: повинен був брати участь у конкурсі «Майстер Шеф», але через епідемію все відклалося на невідомий термін», але Влад Тан-Чун не з тих, хто здається, адже своїм найбільшим досягненням він  вважає те, що ніколи не опускає руки, попри всі незгоди та невдачі.

Зараз у хлопця також багато мрій та планів, які він збирається здійснити після карантину: наприклад, влітку поїхати родиною на Сейм з наметами та прожити на природі кілька днів, адже це багаторічна сімейна традиція, яку усі – батько, мама, брат та і сам Влад дуже полюбляють. Також хочеться зустрітися з друзями, погуляти по місту (і в Сумах, і в Путивлі), поспілкуватися, посміятися, адже хлопець любить і вміє жартувати.
Владислав із мамою

Це все обов’язково буде, а зараз Влад закликає своїх друзів не сумувати та залишатися вдома: «Коли у вас ще буде стільки вільного часу, щоб побути з батьками та близькими?!»
Ось такий він – Владислав Тан-Чун – харизматичний мрійник із ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу».

Немає коментарів:

Дописати коментар